ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

آمادگی جهاددانشگاهی برای همکاری های مشترک با سپاه

رییس جهاددانشگاهی در پیامی به فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تبریک فرارسیدن سالروز تأسیس این نهاد تاکید کرد: این نهاد برخاسته از انقلاب اسلامی همچنان این آمادگی را دارد تا با کمک دانشگاهیان و اتکا به مدیریت‌های جهادی الهام گرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل «ما می‌توانیم» همانند گذشته همکاری‌های مشترکی را با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 22
کد خبر: ۱۸۰۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی؛ در پیام دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن دوم اردیبهشت ماه سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،  به سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
دوم اردیبهشت ماه در اقدامی مبتکرانه و هوشمندانه از سوی معمار کبیر انقلاب امام خمینی (ره) مزین به نام نهاد مقدسی شد که قدرتمندانه همپای انقلاب شکوهمند ایران اسلامی و در راستای اقتدار کشور همواره در عرصه‌های گوناگون خوش درخشید.

در آن روزهای نخست که هدف سپاه را پاسداری از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن مطرح می کردند، شاید تصور نمی رفت که چه مسئولیت سنگین و رسالت خطیری به عهده این تشکیلات تازه تأسیس خواهد بود؛ اما از آنجا که محرک حضور در این نهاد خدمت بی شائبه به انقلاب اسلامی و اطاعت محض و عاشقانه از مقام والای ولایت فقیه بود جملگی به عنوان بازوی توانمند ولایت فقیه، خویشتن را برای هر نوع مأموریت محوله آماده کرده بودند.

سپاه پاسداران به‌عنوان مولود مبارک انقلاب اسلامی در سایه روحیه انقلابی و معنویتی که از سرچشمه جوشان دل منور و روح مصفای آن امام عارفان و پیشوای صالحان پیوسته می‌جوشید و بیش از همه، جوانان رزمنده و خالص سپاه و بسیج را سیراب می‌کرد، توانست نقش تعیین‌کننده‌ای را در دفع حمله ایادی استکبار به جمهوری اسلامی ایفا کند و در کنار ارتش و با به‌کارگیری بسیج مردمی، درس تلخی به دشمنان اسلام بدهد و حفظ استمرار نظام جمهوری اسلامی را تضمین کند. 

جهاددانشگاهی که رهبر انقلاب آن را مولود مبارک و جزو معدود رویش‌های اصلی انقلاب نامیده‌اند از نخستین روزهای فعالیت به دلیل آغاز جنگ تحمیلی، همه توان علمی و نیروی انسانی خود را در راستای رفع نیازهای رزمندگان اسلام در جبهه‌های حق علیه باطل بسیج کرد و توانست در حوزه‌های تخصصی و فنی به کمک رزمندگان آید و گره‌هایی را از مشکلات نظامی باز کند.

این نهاد برخاسته از انقلاب اسلامی همچنان این آمادگی را دارد تا با کمک دانشگاهیان و اتکا به مدیریت‌های جهادی الهام گرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل «ما می‌توانیم» همانند گذشته همکاری‌های مشترکی را با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران داشته باشد. 

اینجانب به نمایندگی از جهادگران جهاددانشگاهی، با تبریک فرارسیدن عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به همه‌ی دلیرمردان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و خانواده‌ گران‌قدر شهدا، جانبازان، ایثارگران و تمامی دلاورمردان حماسه‌آفرین تبریک عرض نموده و  توفیقات روزافزون این عزیزان را در سایه زعامت فرمانده معظم کل قوا، حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) در حفظ و حراست از دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی در کنار سایر نیروهای مسلح و ارتش مردمی از درگاه ایزد منان خواستارم./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار